Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip, kadim kültürümüze sahip çıkan, kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, yaşanan hayatı yorumlayabilen, mesleğinde lider, problemlere çözüm üretebilen saygılı ve sorumlu nesiller yetiştirmek ve tercih edilen bir okul olmak.

Misyon: Dinî asıl kaynaklarından bulup ortaya çıkaran ve doğru bilgiye ulaşan; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve farklı görüşlere saygılı ve hoşgörüye dayanan bir anlayışın yayılmasına katkıda bulunan, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirerek neslin ıslahı ve arzın imarına katkıda bulunmak.

Başarılar: 2020 LGS sınavında 3 Öğrencimiz İstanbul Kartal İmam Hatip Lisesi,1 Öğrencimiz TOBB Fen Lisesi,3 Öğrencimiz Hasan Aybaba Anadolu Lisesi ,24 Öğrencimiz proje AİHL ve 15 Öğrencimiz diğer liseleri kazanan öğrencilerimiz bulunmaktadır.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.30-15.00
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza Okul Aile Birliği tarafından anlaşması yapılan özel servisler ulaşım sağlanabilmektedir.
Sportif Etkinlikler: Futbol,Bocce,Okçuluk,Dart,Oryantiring vb.
Bilimsel Etkinlikler: Her yıl Tübitak 4006 bilim fuarına katılmaktayız.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 328 812 08 82