Hedef LGS Toplantı

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü başkanlığında ,İl Rehberlik koordinatörü Hedef LGS Projesine dahil olan İmam Hatip Okullarının HEDEF LGS koordinatörleriyle il toplantısı.

29.02.2024 43

29-02-2024

ALINAN KARARLAR:

1. DYK ve bir üst öğrenime hazırlık çalışmaları kapsamında okullardaki akademik takip komisyonlarının daha aktif çalıştırılması.

2. Ara dönem ve yaz tatilinde imkanı olan okulların sınava hazırlanan öğrenciler için kamp çalışmaları yapılacak.

3.Okullarda sınavlara hazırlık çalışmaları kapsamında kazanım değerlendirme sınavlarının öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda arttırılması.

4. İlimizdeki bulunan okul koordinatörler arasındaki bilgi ve tecrübe aktarımının gerçekleştirilmesi ve yeni projeler gerçekleştirilmesi adına ihtiyaç duyulan aylarda koordinatöelerimizle bilgi ve tecrübe paylaşımı toplantılarının yapılması.